Vorstenbroodje

Vier vorstenbroodjes? Vijf stickers!


Zo vlak voor Koningsdag hebben supermarkt Albert Heijn en Stadsmuseum Tilburg een ludieke actie bedacht. Bij elk pakje worstenbroodjes krijg je bij de kassa een tegoedbon om elders in de stad 5 stickers te halen voor het Stickerboek Koningsdag 2017.

Vanaf 10 april zijn leerlingen van groep 5 tot en met 8 van alle basisscholen in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout op jacht naar stickers. Twintig verschillende moeten ze er bij elkaar zien te verzamelen voor het boek ‘Op zoek naar de Wortels van Oranje’. Een mooi extraatje is dan ook nog eens de mogelijkheid om Gouden of Zilveren Stickers te vinden met bijzondere prijzen. Om de stickerverzameling nog makkelijker compleet te krijgen, is de actie van de worstenbroodjes, voor even omgedoopt tot Vorstenbroodjes, in het leven geroepen.

De Vorstenbroodjesactie loopt bij alle Albert Heijn-winkels (behalve AH To Go) in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout, van vrijdag 21 april tot en met woensdag 26 april. Op www.vorstenbroodje.nl lees je alles over de actievoorwaarden. Albert Heijn zorgt ervoor dat een deel van de Vorstenbroodjes ook verspreid wordt via de Voedselbank en Stichting Poels/Broodpater Gerrit Poels. Ook via die weg zijn de tegoedbonnen voor stickers te ‘scoren’.
Hoe de Vorstenbroodjes smaken? Vorstelijk, wat dacht je anders!?

Tip: maak een foto van jezelf als je zit te genieten van een Vorstenbroodje en deel je foto op social media met #stickerboek013!

In het kort:
  • De tegoedbonnen kunnen tot en met 26 april worden ingeleverd bij alle Tilburgse bibliotheken. 
  • Bij de kassa van de supermarkten van Albert Heijn zal gevraagd worden of kinderen meedoen aan de  vorstenbroodjesactie.
  • Per klant zijn er maximaal 2 tegoedbonnen per klant.
  • Mochten de tegoedbonnen bij de kassa's opraken, dan kun je als klant ook met de kassabon stickers ophalen bij bibliotheken