Uitdeelpunten

Waar kan ik extra stickers krijgen?

UPDATE VAN 10 MEI: Wil je je Stickerboek nog vol krijgen? Haal de ontbrekende stickers dan op bij Regionaal Archief Tilburg, Kazernehof 75 in Tilburg. Dat kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 17.00 uur tot en met 31 mei!  Meer info.


Bekijk alle uitdeelpunten en -tijden

De uitdeelpunten zijn bibliotheken, kindereilanden en enkele speciale uitdeelpunten. Er zijn geen stickers bij het Paleis-Raadhuis, het TextielMuseum, de Gedenknaald of de Maawmuur.

Op ruim 20 plekken (bibliotheken, kindereilanden en enkele bijzondere locaties) kun je stickers krijgen. De openingstijden zijn verschillend. Op sommige plaatsen kun je bijna elke dag binnenlopen, andere plekken zijn bijvoorbeeld alleen op woensdagmiddag open. Kijk dus goed in dit handige overzicht voordat je op de fiets stapt ;-)

Heel belangrijk: als je naar de bibliotheek gaat voor stickers, neem dan je biebpas mee. Heb je nog geen pas? Meld je dan mét een van je ouders bij de balie. Het lidmaatschap is gratis voor kinderen!Neem bij het ophalen van de stickers steeds je boekje mee, want bij elke locatie krijg je een vinkje achterin het boekje! 
Per locatie krijg je vijf stickers.